SMIL Galajurken

Wij zijn een Goedkope Galajurken online shop in Nederland. Galajurken online bestellen. 

SMIL Goedkope mooie Galajurken online shop. Alle prom jurken are 50% korting.
http://www.smiljurken.nl/gala-jurken.html

9 opmerkingen:

 1. Ik vond deze jurk en dacht dat het zou mooi zijn voor een aanstaande diner evenement. Ik nam mijn metingen en keek naar de meet-grafiek en bestelde mijn maat jurk. het kwam in de kleur ik koos en het is geweldig. het past perfect! ik zal het bestellen in de toekomst. dank u smil galajurken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze jurk is prachtig! Ik kocht het in roze met mijn persoonlijke metingen en het kwam naar me kijken precies zoals in deze foto met de vereiste geen veranderingen. Het was geweldig en ik kreeg een ton van complimenten. Ik moet zeggen dat je nodig hebt om jezelf te geven over een maand om deze jurk te ontvangen. Het duurt maximaal 10 werkdagen om een aangepaste jurk en dan nog eens 10 werkdagen voor verzending uit China. Laat voor de douane, vakantie, enz. dus als je 30 dagen de tijd, het bestellen van een aangepaste jurk is de manier om te gaan! Deze jurk is perfect in de aangegeven kleur - bestel hem nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks de negatieve opmerkingen die mij vrezen voor een grote mislukte, opende ik de "SMIL" met satisfation.
  De jurk past mooi, ik heb zelfs liet mijn moeder proberen en voorzien van haar ook graag op door magische Cindrella de vogels.
  Ik bestelde de zak in de website en
  Alles is op tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi all,
  Ik was echt bang over het bestellen van mijn jurk online, maar was verbaasd toen ik mijn jurk gisteren.
  Het kwam in iets meer dan 3 weken en ziet er prachtig uit.
  ik nam volkeren advies van teh berichten en bestelde een onderrok om te gaan met het en het maakt de jurk, het is perfect. Ik heb bijgevoegde foto's voor u om te zien. Ik ben 5ft 5inches en met een comfortabele paar hakken de jurk niet nodig te wijzigen op alle.
  Heel erg bedankt ik ben zo blij en heb me een koopje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bestelde deze jurken vorig jaar voor mijn bruidsmeisjes, heb ze in 5 verschillende kleuren en ze waren aangepaste formaten, alle jurken waren perfect, alleen kleine veranderingen op een paar van hen met de lengte, maar anders dan dat ze waren geweldig. de kleuren die ik ze besteld in waren Lavendel, Licht hemelsblauw, Narcis, Sage en Pink. Ieder van hen had ivoor riemen. Hoop dat dit helpt mensen! Had de douane betalen toen ze aankwamen in het Verenigd Koninkrijk, werd ongeveer 28 pond per jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na het lezen van iedere beoordeling van verschillende SMIL jurken, heb ik eindelijk mezelf ervan overtuigd dat gaat met deze jurk en dit bedrijf was de juiste beslissing. Ik had nog steeds mijn twijfels tho, want ik was niet zeker of de beoordelingen zijn gecontroleerd of de slechte recensies verwijderd ... (Ik was zo paranoïde dat ik was van plan om opgelicht, als gevolg van krappe bruiloft budget). Maar ik deze jurk besteld voor mijn bruidsmeisje, kozen we voor custom dimensionering, (die ik sterk aanbevelen) en het past als een handschoen, en is geweldig. Ik bijna huilde toen ze het op. Ik zal met behulp SMIL weer na deze ervaring. Het was snel, en het product is van een zeer hoge standaard. Geen afwisseling nodig, en we kunnen nu ontspannen en wachten op de bruiloft in 2 maanden tijd weet deze jurk gaat geweldig uit op de foto's, en ze zal zeer comfortabel. Dankzij SMIL, heb je releived mij van zo veel stress.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik mijn maten ingediend voor deze jurk en toen kreeg het, het was bijna perfect. Het materiaal is nog steeds soort van zware, zodat het naar beneden valt, maar ik weet zeker dat kan worden vastgesteld met een beetje hulp. anders dan dat, het is precies wat het zegt te zijn. Het is een zeer mooie ivoor kleur, worden de sequenties floraal geregeld. En de trein is een fatsoenlijke lengte. Gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kocht deze jurk in januari 2013 en ik kan niet genoeg zeggen over het! Ik bestelde het gewoonte om mijn maat in de Blush Roze kleur en het was absoluut prachtig. Het past me als een handschoen! Er was zo veel uitbenen binnen dat er geen noodzaak was om een beha te dragen. De steun was geweldig en ik heb niet nodig om het omhoog te trekken een keer tijdens de dag. Het vakmanschap was ongeëvenaard. De jurk was ongelooflijk klaar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb van deze website drie keer besteld. elke keer dat ik heb besteld, heb ik meer dan tevreden met mijn aankopen. de kwaliteit van deze jurken zijn fenomenaal. mijn enige probleem is de scheepvaart. ik woon in de verenigde staten en de internationale scheepvaart is een probleem geweest. met mijn laatste bestelling, werden mijn jurken vertraagd en afgeleverd aan iemand in een andere stad. gelukkig dat de burger was eerlijk genoeg om me te contacteren en te regelen voor mij om mijn pakket te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen