dinsdag 4 december 2012

gouden galajurk tule geliefde met pailletten a-lijn


Basic Beschrijving: Deze gouden tule Galajurken heeft haar 'lieverd hals en lovertjes lijfje in de vloer lengte a-lijn rok. Vriendelijk Houdt u er rekening mee dat Galajurken kosten eventuele accessoires zoals rokken, handschoenen, sluiers, jasjes, kronen, kettingen en ga zo maar door uitsluit.
Kleur: Foto Kleur Of Controleer af Kleurenkaart
Grootte: Standaard Grootte of Custom Made Grootte
Bevestiging: Wij sturen u orderbevestiging naar uw geregistreerde e-mail binnen 24 uur na het krijgen van uw betaling, pls controleren en zo snel mogelijk bevestigen. Uw bestelling wordt automatisch bevestigd zonder enige uitwisseling, terug te keren en terug te betalen als u niet ons antwoord na 5 dagen vanaf de datum waarop wij uw betaling.

De SMIL Galajurken bedrijf is gestart met de prachtige avondjurk in de herfst van 2012. Het is een beroemdheid Galajurken is ge├»nspireerd door Emmy. Zachte lijn, palely van toepassing, romantische integrale gevoel is elegant, mooi en volwassen. Je kan het kopen van de Als u wordt uitgenodigd op de bruiloft, prom of een formele partij. De standaard kleur van de Galajurken is donkerblauw. in de Griekse en Romeinse mythologie, blauw is de kleur van de hemel goden. in het Oude Testament, is god vertegenwoordigd door diep blauw. Deep Blue is een symbool van edel en heilig. U kunt een andere kleur van en stoffen, SMIL levert diensten op maat a Galajurken. Het is 
SMIL GOEDKOPE MOOIE JURKEN ONLINE SHOP - SMIL JURKEN LTD

3 opmerkingen:

  1. Ik bestelde deze jurk in robijn en het kwam Nigeria net zoals gepland. Het was gewoon mijn maat (16w) en de juiste jurk lengte, want ik ben ongeveer 5" 11 plus. Dit is mijn eerste keer van het bestellen van SMIL en ik moet deze website aan te bevelen aan van plan kopers, ik wed dat je blij zijn dat je deed cos wat je ziet is wat je krijgt. Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de jurk past perfect - vooral in lengte! de online account betekent dat je weet wanneer je jurk is om verscheept te worden en het is een snel proces ook. de riem is perfect, het is niet te strak en niet te dicht bij de nek. de kleur is vrij gelijkaardig aan het beeld, ik heb het in parelmoer roze, net als het model laat zien. algemeen ik ben echt tevreden met het product en kan nu niet wachten op mijn prom! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De jurk is geweldig! Was soo opgewonden toen het aankwam. probeerde het op, en het past als een handschoen. Ben erg blij met het hoge niveau van de dienstverlening. Ik was een beetje terughoudend over het kopen van zo'n belangrijk kledingstuk via internet, maar met het resultaat, ik vind ik niet zou hebben gekocht mijn trouwjurk van ergens anders. erg vleiend stijl. Ik heb een "mummie buik" en het verbergt het helemaal. absoluut geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen