vrijdag 7 december 2012

A-lijn galajurk Halter Empire Vloer Lengte mouwloos


Silhouet: A-lijn
Hals: Halter
Taille: Empire
Hemline / trein: Vloer Lengte
Mouwlengte: mouwloos
Embellishments: Kralen
Stof: Chiffon
Ingebouwde BH: Ja
Volledig gevoerd: Ja
Getoond kleur: Wit
Body Shape: Zandloper, Omgekeerde Driehoek, Misses
Gelegenheid: Prom, Avond
Seizoen: Voorjaar, Val, Winter, Zomer
galajurk online materiaal moet worden gebruikt door high-end verlichting en reflecterende stoffen, stoffen zoals zijde, Brocade is een goed materiaal voor het maken van 's avonds dressess. Dunne stoffen voor de zomer, de winter met dikke stoffen.
Wij zijn een Goedkope Galajurken online shop in Nederland. Galajurken online bestellen. Wij verkopen mooie Gala jurken, feestelijke jurken voor kinderen, meisje, vrouw. SMIL Goedkope mooie jurken online shop. Alle prom jurken are 50% korting.

Alle foto's van deze winkel alles onder het natuurlijke licht van de echte object te nemen, hebben ook geen techniek verwerkt. SMIL trouwjurken online de beste ontwerpers, de perfecte handmatige proces technologie, geschoolde arbeiders en productie-ervaring, fijn vakmanschap, hoge kwaliteit bewustzijn. Wij respecteren het ontwerp in handen van cliƫnten. Door uitstekende afwerking, uitstekende materialen en een uniek design, Jinhui win een hoge bewondering en wordt op grote schaal vertrouwd in binnen-en buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten