dinsdag 4 december 2012

druif lange Galajurken online chiffon lieverd hals met applique Column


Basic Beschrijving: Deze verdieping lengte druif chiffon Galajurken online heeft haar 'lieverd hals met applique in kolom rok. Vriendelijk Houdt u er rekening mee dat deze jurk kosten eventuele accessoires zoals rokken, handschoenen, sluiers, jasjes, kronen, kettingen en ga zo maar door uitsluit.
Kleur: Foto Kleur Of Controleer af Kleurenkaart
Grootte: Standaard Grootte of Custom Made Grootte

Galajurken online kleur overeenkomen met de belangrijkste onderlinge aanpassing van de kleur en contrast kleur, dit is de meest voorkomende kleding kleur wedstrijd. Soort van een regenboog: rood, oranje, PCV violet, tweeëntwintig fase tussen de aangrenzende kleur mix is ​​een benadering van de color.The voordeel van deze kleur is het zeer harmonie tussen kleur, contrast is zacht en elegant, niet de publiciteit, maar wijst meer conservatieve, stabiele mensen die graag dit soort van kleur.

druif lange Galajurken online chiffon lieverd hals met applique Column. Eigendom van het bedrijf SMIL is de eerste jurk merken, producten, prachtig ontworpen, uitstekende kwaliteit, met zijn edele, sierlijke, modieuze beeld door de meerderheid van de consumenten. Galajurken online
Smil goedkope galajurk ONLINE SHOP - SMIL JURKEN LTD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten