dinsdag 25 december 2012

Elastic Woven Satin Galajurken A-Lijn vloer-lengte Halter

Materiaal: Elastic Woven Satin Galajurken
Categorie: Speciale gelegenheden Jurken> Homecoming Jurken>
Gewicht: 1,5 (kg)
Silhouet: A-Lijn
Versiering: Beading
Hemline: vloer-lengte
Hals: Halter
Mouwlengte: mouwloos
Taille: Empire
Terug Details: Bow Tie
Body Shape: alle maten
Seizoen: Lente Herfst Winter Zomer
Gelegenheid: Party
Stijl: Chic Modern
Volledig gevoerd: Ja
Ingebouwde BH: Ja
Petticoat: Geen
Wij zijn een Goedkope Galajurken online shop in Nederland. Galajurken online bestellen. Wij verkopen mooie Gala jurken, feestelijke jurken voor kinderen, meisje, vrouw. SMIL Goedkope mooie jurken online shop. Alle prom jurken are 50% korting.

4 opmerkingen:

  1. Ik bestelde dit SMIL jurk voor de bruiloft van mijn stiefzoon en het kwam eerder dan verwacht of zelfs gepland. Wanneer de levering werd geopend was ik zo verrast dat het was nog mooier dan het online zien. Ik was zo comfortabel in deze jurk voor deze gelegenheid was ik in staat om te delen in alle festiviteiten de hele dag en zelfs tot laat in de avond. Ik wilde niet de bruid overtreffen, maar ik moet toegeven dat ik voelde me mooi en bijzonder. Het vakmanschap en detail in de jurk is elegant ook. Ik weet zeker dat mijn volgende jurk zoektocht zal beginnen en eindigen met SMIL, dank je SMIL!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. we waren helemaal blij met onze aankoop van afstuderen chelsea jurk. het werd gemaakt met aangepaste metingen, kwam binnen (2) weken en zag er net als in de foto op uw website. chelsea ziet er prachtig uit en de jurk past als een handschoen! we zullen zeker aanbevelen light in the box aan al onze familie en vrienden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De jurk was super kwaliteit, ver boven het gemiddelde en de bruid te worden was absoluut over de maan, alles over de transactie was zonder schuld van bestellen, tracking, levering, verpakking, maar niets overtrof de jurk zelf, gewoon perfect in elk opzicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waar kan ik het bestellen en wat is de prijs? Kan niks vinden

    BeantwoordenVerwijderen